İşinizi Kolaylaştıracak
E-posta Çözümleri

Uzman Posta PTT Spor Kadın Voleybol Takımı’nın Sponsoru Oldu

Türkiye'nin lider yerli e-posta servis sağlayıcısı Uzman Posta, Türkiye'de büyük bir ilgiyi hak eden ve hem kulüp düzeyinde hem de milli takım bazında dünya çapında muazzam başarılara imza atan kadın voleybolunu desteklemek yönünde önemli bir adım attı.

03.12.2023

Uzman Posta, ülke sporumuzun başarıları ile parlayan kadın voleybol liginin köklü takımlarından PTT Spor Kadın Voleybol Takımı’nın sponsoru oldu.

Türk voleyboluna kazandırdığı sayısız başarı ve sporcuyla ülkemizin en başarılı voleybol kulüpleri arasında yer alan PTT Spor Kadın Voleybol Takımı ile resmi sponsorluk anlaşması imzalayan Uzman Posta, bu imza ile PTT Spor Kadın Voleybol Takımı’nın sponsoru oldu.

Anlaşma kapsamında bu yıl Sultanlar Ligi’ne Uzman Posta'nın forma sponsorluğunda sahaya çıkacak olan voleybolun devleri, Uzman Posta'nın desteğiyle yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili görüşlerini açıklayan Uzman Posta CEO’su Gökalp Çakıcı, Türk kadın voleybol liginin en başarılı takımlarından biri olan PTT Spor Kadın Voleybol Takımı ile gerçekleştirilen sponsorluk nedeniyle çok heyecanlıyız ve Türk kadınının gücünü gösteren sporcuların yanlarında olduğumuz için çok mutluyuz. Bu anlaşma sadece bir işbirliği değil, aynı zamanda bu iki markanın uzun soluklu yol arkadaşlığı olacak. Bu yeni başlangıcın Türk kadın voleyboluna ve başarısı dillere destan PTT Spor Kadın Voleybol Takımı’nın parlak geleceğine büyük katkılar sunacağına yürekten inanıyorum." dedi.

Spora destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ve Uzman Posta’nın her zaman kadın sporcularımızın yanında olacağını da ekleyen Çakıcı, "Sadece spor sahalarında değil, hayatın her alanında kadınların desteklenmesi bizim önceliğimiz. Kadınların gücünü, yaşamın her alanında daha da çok görmeyi arzuluyoruz."